В Офісі Президента різко висловилися про статтю Залужного для The Economist

Заступник голови Офісу Президента Ігор Жовква заявив, що стаття Залужного нібито викликала “панічні настрої” у міжнародних партнерів. Також він сказав, що не став би коментувати ситуацію на фронті.

Заступник голови ОП Ігор Жовква в ефірі національного телемарафону розкритикував статтю Валерія Залужного. А саме вираз про те, що зараз війна заходить у глухий кут, – пише 24 канал.

Жовква заявив, що слова Залужного “не сподобались” міжнародним партнерам

Ігор Жовква заявив, що відвертий погляд генерала на ситуацію на фронті викликав “панічні настрої” у міжнародних партнерів.

Мені надійшов дзвінок одного з керівників кабінетів лідерів (країн-партнерів), і вони в паніці питають: “Що доповідати моєму лідерові? Ви справді в глухому куті?” Ми такого ефекту хотіли досягти цією статтею?”, – заявив Жовква.

Заступник голови ОП зазначив, що сам він не військовий та не може коментувати ситуацію на фронті. Однак, на його думку, це не повинні розповідати військові, бо це “полегшує роботу агресору”.

Посадовець вважає, що “зброя любить тишу”, а розмови про неї “завдають шкоди”. Тож стратегічний задум цієї статті главі ОП незрозумілий.

Якщо таким чином ми якимось чином досягнемо успіхів – можливо, це дуже глибокий якісь стратегічний задум. Але мені, наприклад, чесно кажучи це дуже дивно,
– сказав Жовква.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини