Огляд шин Fulda SportControl

Якщо у вас потужний спортивний автомобіль, ви любите швидку їзду і потребуєте літніх покришок, відмінним вибором стануть шини Fulda SportControl 2 https://shiny-diski.com.ua/uk/fulda-sportcontrol-2 відомого німецького бренду Фулда. Придбати їх за вигідною ціною в різних розмірах та з різною висотою профілю можна в інтернет-магазині «Шини та Диски» з доставкою по Харкову, Дніпру, Києву та в інші регіони.

Про шини Fulda SportControl 2

Ці покришки добре керовані, мають високу продуктивність. Такі якості забезпечують на будь-яких дорогах та в будь-яких погодних умовах безпечний та комфортний рух. Завдяки німецькій якості гума Fulda SportControl 2 складає гідну конкуренцію шин преміум-класу. А їх нижча ціна робить цю модель популярною та затребуваною.

Під час виготовлення гуми SportControl 2 використовується багато технологій, впроваджених при виробництві продукту американського шинного гіганта Гудієр, оскільки компанія Fulda в даний час входить до його складу. Наприклад, Dual Silica Compound — це поєднання 2 видів силіки для гарного балансу між зчепленням на сухій та мокрій дорозі, підвищеній зносостійкості гуми. Практично за всіма експлуатаційними показниками покришки Fulda SportControl 2 перевершують свою попередницю — гуму SportControl.

Плюси та мінуси покришки Fulda SportControl 2

Автоаматора цінують цю гуму за масу позитивних якостей. Головні з них:

  • надійний контакт із дорожнім покриттям навіть у сильний дощ;
  • відмінна керованість, в якій важлива роль відводиться оптимальній висоті профілю шини;
  • короткий гальмівний шлях при екстреному гальмуванні;
  • ефективний дренаж, що зводить практично до нуля ризик аквапланування;
  • висока курсова стійкість на високій швидкості;
  • зносостійкість під час експлуатації навіть на розпеченому асфальті.

Деякі користувачі відзначають шумність шин Fulda SportControl 2 та не кращу керованість на мокрому асфальті. Зазначимо, що сприйняття цих недоліків також залежить від пошкодження шумоізоляції в авто, справності підвіски та кермового керування.

Протектор автошини Fulda SportControl 2

Гума SportControl 2 бренду Fulda має гарну курсову стійкість і керованість багато в чому завдяки асиметричному малюнку протектора. Такий вид малюнка забезпечує рівномірність тиску по всій контактній плямі за рахунок правильного розподілу навантаження на колесо при його входженні в крутий поворот.

Поверхня протектора включає три ребра. Їх поділяють уздовж усієї ширини чотири канали, що ефективно відводять бруд і воду. Широкі жорсткі блоки плечової частини протектора сприяють мінімізації деформації, відсутність якої дозволяє шині чудово поводитися при маневруванні, чітко та швидко реагувати на керування. Захист від появи шишок, порізів та проколів забезпечується міцними боковинами.

Чому варто вибрати гуму Fulda SportControl 2

Заплативши за покришки Fulda SportControl 2 набагато меншу суму, їх власник отримає безліч переваг шин бренду Goodyear, що позиціонуються як одні з найкращих на ринку, а саме:

  • надійний контакт із дорогою;
  • мінімальний гальмівний шлях;
  • ефективне водовідведення;
  • відмінна поведінка навіть на асфальті, що плавиться від спеки;
  • суттєву економію палива під час експлуатації авто.

Автошини SportControl 2 також відрізняються збільшеним ресурсом та максимальним на сьогодні захистом від аквапланування.

Якщо у вас ще залишилися питання щодо літньої гуми Фулда Спорт Контрол 2, ви можете отримати відповіді на них від фахівців онлайн-магазину «Шини та Диски». Вони зможуть також допомогти вам вибрати оптимальний варіант покришок для вашого автомобіля з урахуванням марки та умов експлуатації.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини