“Ви – гниди”: учасниця шоу “Вiд пацанки до панянки” та “СуперМама” потрапила в мовний скандал (відео)

У Києві виник мовний скандал нібито за участі уродженки міста Херсон Ірини Слюнько, яка відома зйомками в шоу “Від пацанки до панянки” та “СуперМама”.

Жителі київського ЖК “Нова Англія” опублікували запис голосового повідомлення в месенджері Telegram від учасниці чата на імʼя “Ліда” з фотографією Слюнько. Варто пояснити, що “Ліда” – прізвисько, яке Слюнько отримала під час шоу, передає Обозреватель.

Це саме фото є в її офіційному Instagram-акаунті. Відеозапис поширився Telegram-каналах

В голосовому повідомленні дівчина розповідає, що жила та навчалася в Херсоні, тому звикла розмовляти російською мовою. Примітно, що свої соцмережі Слюнько веде українською. В Київ учасниця популярного шоу дійсно переїхала з Херсону, про що багато разів писала в Instagram.

“Ваш кінчений київський бомонд мене вже за*бав, чесно кажучи. Я все життя прожила в Херсоні, я навчалася в російській школі, розмовляла і розмовлятиму російською мовою. І те, що ви пишете про державну мову. Так, у нас українська, але мені так пох*й, чесно кажучи. Ви – гниди, реально гниди. А я вам так скажу: я розмовляю російською та українською мовами. А ви просто кінчені люди”, – йдеться в записі.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини