Закон бумеранга: на Херсонщині окупанти випадково впустили бомби на своїх “побратимів”

Загарбники продовжують обстрілювати правобережну Херсонщину. Втім, намагаючись завдати якомога більше болю українцям, нерідко через недолугість атакують власні позиції.

Про це пише 24 канал, посилаючись на Espreso. TV

ЗСУ продовжують наступальні дії на Півдні, готуючись до форсування Дніпра. У зв’язку з цим ворог посилює обстріл правобережної Херсонщині. Втім, нерідко, окрім шкоди, окупанти самі того не бажаючи роблять для наших захисників “корисну справу” – самоліквідовуються. Про це повідомила начальниця Об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України.

Неочікувана “допомога”

Наталія Гуменюк зазначає, що на Херсонщині через власну недолугість окупанти часто бомлять самих себе. Так, за словами речниці, 9 серпня росіяни тричі атакували свої позиції.

Намагаючись випустити керовані авіабомби із тактичної авіації на Бериславський район, вони впустили три КАБи просто на себе, на свої власні підрозділи.

Ось у такий спосіб спрацювала друга армія світу,
– підсумувала Гуменюк.

За словами речниці ОК “Південь”, росіяни останнім часом підтягують нові резерви та випускають по мирних жителях Херсонщини більшу кількість снарядів. Вони намагаються триматися на позначці 60 – 70 обстрілів за добу.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини