KOLA і Океан Ельзи в лісі заспівали про одну ніч і кохання двох людей (відео)

Гурт Океан Ельзи і співачка KOLA записали пісню про закоханих, на масштаб і потужність почуттів яких є дуже мало часу, а саме одна ніч.

У роботі “Коли ми двоє” артисти нагадали і про пари, які через війну вимушені жити окремо, але знаходять рідкі години для висловлення свого кохання, – пише Таблоїд.

“Ідея зробити дует та заспівати разом саме з Настею (KOLA), виникла вже пізніше, коли їхав в свою чергову поїздку на схід. В авто тихо працювало радіо, я почув одну з пісень Насті, а за вікном в цей час було невеличке прифронтове місто, автівки з військовими, цивільні, які поспішали у своїх справах і серед всього цього стурбованого життя на узбіччі стояла, обійнявшись, пара: він у формі, вона – з невеличкою валізою.

Я не знаю чи говорили вони про щось чи просто мовчали, чи щойно приїхала дівчина чи вже збиралась повертатись. Але в той момент зрозумів, що “Коли ми двоє”, то діалог двох. І дякую Насті, що тонко відчула те саме, і пісня набула саме такого звучання”, – розказав про історію створення лідер гурту ОЕ.

“Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, особливо ті, що не мають можливості бачитися щодня, а буває й місяцями. Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв пісні “ніч лише одна”. Я дуже полюбила її, вона особлива та близька для мене особисто. Також неймовірна рада, що співаю її з кумиром мого життя Святославом Вакарчуком. Впевнена, слухачі полюблять цю пісню так само сильно, як і я”, – запевнила KOLA.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини