Зірка радянського кіно Івар Калниньш заспівав “Ніч яка місячна” українською мовою (Відео)

Калниньш заспівав пісню без підготовки, коли його про це зненацька під час інтерв’ю попросив український журналіст Дмитро Гордон.

Відомий радянський та російський актор латвійського походження Івар Калниньш, який із початком повномасштабної війни відкрито засудив дії Кремля та залишив країну-агресорку, як виявилося, непогано знає українську мову. Свої знання він продемонстрував, виконавши невеликий шматок легендарної української композиції “Ніч яка місячна”, текст якої написав Михайло Старицький, а музику – Микола Лисенко, пише OBOZREVATEL

Як зазначив інтерв’юер, зірка кіно чудово співає та не раз демонстрував свій талант на гастролях в Україні. Однак те, що латиш заспіває українською та практично без акценту – стало приємним здивуванням.

“Ну, я не вважаю себе співаком. Я просто балуюся іноді, особливо останнім часом. Тому що я не міг придумати, чим іншим займатися. Я збираю старі мелодії, фіксую… Я можу постаратися одну… Чи згадаю”, – промовив артист, після чого порадував глядачів куплетом української пісні.

“Ну, я не вважаю себе співаком. Я просто балуюся іноді, особливо останнім часом. Тому що я не міг придумати, чим іншим займатися. Я збираю старі мелодії, фіксую… Я можу постаратися одну… Чи згадаю”, – промовив артист, після чого порадував глядачів куплетом української пісні

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини