Серед поранених внаслідок атаки РФ по Одесі екснардеп Сергій Ківалов

Серед поранених внаслідок російської атаки по Одесі екснардеп та ректор Національного університету “Одеська юридична академія” Сергій Ківалов.

Про це Суспільному повідомив проректор НУ “ОЮА” Валентин Федоров.

Після вибуху загорілась будівля, відома в Одесі як “замок Ківалова” або замок “Гаррі Поттера”. Наразі там майже згоріла покрівля.

Станом на 19:57 відомо про 17 травмованих людей. Щонайменше двоє з них у важкому стані. Пораненим надається вся необхідна допомога. На місці продовжують працювати екстрені служби.

Зазначимо, Ківалов шість разів обирався народним депутатом України, очолював “Українську морську партію”. У 2020 році балотувався на посаду міського голови Одеси та у передвиборчій кампанії обіцяв захищати російськомовне населення.

У 2004 році під час виборів президента очолював Центральну виборчу комісію. Співавтор закону “Про засади державної мовної політики”, неофіційно відомий як “Закон Ківалова-Колесніченка”. У парламенті був членом фракції “Опозиційного блоку”. Президент національного університету “Одеська юридична академія”, доктор юридичних наук.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини