“ЗСУ можуть зайти на територію Росії, і ми ні в кого питати не будемо” – Данілов

Кремль й сьогодні не втрачає надії відновити масштабні наступальні операції та захопити Україну. Однак захисники України не дадуть йому втілити плани у життя.

Ба більше, у разі потреби українські воїни можуть й самі опинитися на території країни-агресорки. Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов, передає 24 канал.

Плани Росії щодо нових повномасштабних операцій

Уже не перший день в інфопросторі побутує думка, що Росія готується до повторного наступу на Київ та Київську область. Про це, зокрема, говорив й Головнокомандувач Валерій Залужний. Однак українські військові готуються до будь-якого розвитку подій й не випускають з уваги жоден з можливих напрямків наступу, зокрема, й з Білорусі.

При цьому, за словами Олексія Данілова, активізація російських військ сьогодні можлива на всіх ділянках фронту.

“У нас є фронт. І на будь-якому напрямку ворог може застосувати ті чи інші дії. У нас немає такого, що десь слабшають військові дії, десь ні. Є фронт, і ми маємо тримати всю лінію фронту”, – сказав Олексій Данілов.

Українська армія може перетнути кордон

Також секретар РНБО в інтерв’ю заявив, що українські військові готові не лише гнати ворога з земель України. За його словами, якщо для захисту нашої держави буде потрібно перетнути кордон – вони зроблять і це.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини