«Не дай Боже сказати, що там людям теж погано»: українська акторка вважає, що українці занадто сильно ненавидять росіян

Українська акторка та телеведуча Даша Малахова заявила, що ненависть українців до росіян розвинулася до занадто великих масштабів.

Про це вона написала у Facebook, повідомляє Про Львів.

Також Малахова побоюється, що під час війни українці можуть забути про принципи «гуманізму, лібералізму та демократії».

“Мене дуже турбує, що за плащем невидимки сшитого з української мови та бажання вбивств росіян можна заховати просте бажання ненавидіти. Що за ПТСР можна видавати страшні гріхи, а за патріотизмом приховувати жахливі речі, які робляться проти нашої країни.

Щодня я відчуваю, як люди булять тих, хто має інші думки, щохвилини я боюся, що ненависть розвинулася до таких масштабів, що це справжній тренд. Не написати як розрізаємо русню, не розказати всім про те як наші діти хочуть їх вбити – неможливо.

Не дай Боже сказати, що тобі страшно від того, як люди сміються над трупами, не дай Боже сказати, що там людям теж погано.

У відповідь – в них там не треба дітей не треба ховати в сховища, хоча і тут мало хто ховає, або пише сташні гнівні речі про вбивство з лазурного берега.
Мені дуже страшно.

Сташно, що одні воюють, а інші пишуть. Одні були в Бучі, а у інших ПТСР. Страшно, що ми заплутаємося. І забудемо заради чого все це. Забудемо про принципи гуманізму, лібералізму та демократії.

А так буває.”

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини