У новорічну ніч Вакарчук виступить на вечірці горілчаного короля з РФ за €220 тис.

Стало відомо, що фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук у новорічну ніч 31 грудня виступатиме на закритій вечірці в Юрмалі.

Приватний захід пройде на латвійському курорті, а саме вдома у російського мільярдера Юрія Шефлера, пише «Країна».

Шефлер – власник групи «SPI International», одного з найбільших виробників горілки. Його найвідоміший продукт – легендарна «Столична». Довгий час він перебував у складних відносинах із російською владою, яка з ним судилася за горілчані бренди. Проти самого Шефлера порушили кримінальні справи, він виїхав за кордон і був оголошений у розшук. Але у 2018 році потрапив під амністію, справи закрили, а розшук скасували.

Мільярдер входить до рейтингів найбагатших людей РФ з капіталом 1,6 млрд доларів.

Шефлер не пошкодував для іменитого українського гурту солідний гонорар. Як кажуть джерела видання, він складе €220 000.

Також кажуть, що до організації вечірки причетна відома модель «Міс Росія» та «Міс Світу-2008» Ксенія Суханова. Її бачили в Юрмалі в компанії Шефлера на дні народження Ігоря Крутого, після чого поповзли чутки про роман красуні та горілчаного короля.


Зазначимо, що Вакарчук отримає найбільший гонорар серед українських зірок за виступ у новорічну ніч.

Вакарчуку не вперше виступати на заходах у російських олігархів. У вересні 2015 року, наприклад, він виступив на вечірці у Монако у власника компанії Beluga Group Олександра Мечетіна. А новий 2015 рік зустрічав на «російській вечірці» у Майямі.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини