Кива заявив, що його виключили з ОПЗЖ, але пізніше спростував заяву (відео)

Народний депутат Ілля Кива 21 жовтня зізнався, що більше не є представником політичної партії “Опозиційна платформа – За життя” (ОПЗЖ). Його нібито виключили на конференції Полтавської обласної організації.

Про це парламентар розповів, спілкуючись із журналістами у стінах Верховної Ради, відеокоментар опублікував у Facebook фотокор “Телеграфа” Ян Доброносов. Пізніше одіозний нардеп і в самій політсилі запевнили, що ніякого виключення не було, – пише Оbozrevatel

“Це мене точно не лякає. Я не знаю нічого про виключення з фракції, знаю точно, що пройшов шабаш окремих людей, які заявили, що мене виключили з партії. Це люди Льовочкіна і Бойка, яких я викрив у злочинах щодо партії і українського законодавства. Все нормально”, – говорив спершу Кива.

Настрій Киви після того, як дізнався про виключення з партії ОПЗЖ

Нардеп уточнив, що поки не отримав відповіді щодо цієї ситуації від керівництва ОПЗЖ. Він чекав, коли колеги порушать питання і про виключення його з фракції.

За словами парламентаря, це стало справою рук представників Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, які “за допомогою ставленика першого, голови Полтавської обласної організації Олега Сазонова” провели конференцію щодо його виключення з партії.

“Я не давав їм можливості зливати і продавати партію, підробляти документи. Можливо, їм дійсно не подобається моя позиція щодо нацистських злочинців або до президента РФ. Це нормальна історія, ми маємо право на свою точку зору і позицію. Я готовий як до діалогу, так і до різких безкомпромісних дій”, – процитував парламентаря PavlovskyNEWS у Telegram-каналі.

Ілля Кива і Вадим Рабінович

Заперечення і виправдання

Зі свого боку нардеп від ОРЗЖ Вадим Рабінович заявив, що інформація про виключення колеги з партії – неправда. Він зняв відео, на якому поряд із ним стоїть сам Ілля Кива і вони обидва посміхаються.

“Ну що, шкідливі, кого ви хочете виключити? Киву? Х*ена лисого, зрозуміло! Пока!” – висловився Рабінович.

Незабаром Кива випустив відео, на якому вже назвав заяви про його виключення з партії “дезінформацією аферистів”.

“Зараз в інтернеті гуляє відео, на якому група якихось людей виключає мене з “Опозиційної платформи – За життя”. З повною відповідальністю заявляю, що це чиста дезінформація аферистів, які раніше були викриті у злочинах перед партією і законом. Я в строю, я в ОПЗЖ, я на вістрі атаки і так буде завжди”, – з повною упевненістю заявив нардеп, хоча в кінці відео навіть сам ледве стримував посмішку.

Зауважимо, що Ілля Кива давно став вигнанцем у своїй партії ОПЗЖ. Будуючи кар’єру, він пройшов шлях від пацієнта психіатричної лікарні в Полтаві до підполковника Національної поліції і навіть народного депутата України. А на політичній арені країни він відомий низкою скандальних витівок.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини