Київська блогерка назвала українську мову “мерзенною” і потрапила в скандал (фото)

Блогерка з Києва Анастасія Польських заявила, що “не переварює українську”. Це викликало скандал, дівчину засипали критикою, а яку вона відповіла, обізвавши мову “мерзенною”.

Думкою українка поділилася в Instagram-сторіз. Це помітили не тільки її підписники, адже скриншоти швидко розлетілися соцмережами, передає Обозреватель.

“Радикальності сторіз. Обережно, можливий спалах п*рдака. Шо по маразму? Як жити, коли не переварюєш українську”, – написала дівчина, прикріпивши до посту відео під назвою “Української буде більше”.

Такою стала її реакція на набрання чинності нових норм закону про мову в Україні. Сторіз спровокувало хвилю критики, дівчину засипали обурливими коментарями під її постом і не лише.

Згодом вона відповіла “хейтерам”, заявивши, що “на відміну від деяких, платить податки цій країні”. Також більш грубо висловилася про українську мову.

“Тільки днями писала про бидло, яке вузько бачить. Я уточню. Не люблю українську мову, тому що звучить вона бридко. Але я плачу податки цій країні, на відміну від деяких. І я намагаюся зробити щось хороше для своєї країни. А ви п*здіть і далі, про те, яка я гнида, не люблю українську мову”, – уточнила Польських.

В акаунті Instagram київська блогерка підписана як a_polskih. Там вона вказала, що працює в IT-компанії в Києві.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини