Святослав Вакарчук на Atlas Weekend став на коліна перед 23-річною Мусієнко (фото і видео)

Український гурт “Океан Ельзи”, фронтменом якого є Святослав Вакарчук, пізно увечері 9 липня виконав свої легендарні хіти на головній сцені Atlas Weekend 2021. Фестиваль проходить з 5 по 11 липня у Києві на ВДНГ. До публіки вийшла й молода виконавиця Віталіна Мусієнко, з якою Вакарчуку приписують роман.

Коли співачка з’явилася на сцені, музикант, ймовірно, через хвилювання завчасно почав співати перший куплет, а у фіналі виступу навіть став перед дівчиною на коліна. Те, що відбувається на сцені, вдалося зняти на відео кореспонденту, який працював на фестивалі, – пише OBOZREVATEL.

Вакарчук на Atlas Weekend 2021.

"Океан Ельзи" створила неймовірну атмосферу.

Вакарчук на Atlas Weekend став на коліна перед 23-річною Мусієнко. Фото і видео

Раніше Вакарчук в ексклюзивному коментарі розповів нам, що насправді об’єднує його з колишньою учасницею вокального шоу “Голос країни”. Журналіст нашого видання поставив музикантові питання про 23-річну Мусієнко, Вакарчук насамперед згадав про їхню творчу співпрацю.

“Вона вийде на сцену з нами як спеціальний гість. В одній або у двох піснях, як настрій буде, – заявив музикант. – Вона дуже талановита дівчинка. Сподіваюся, що у неї все буде дуже добре з точки зору майбутньої сольної кар’єри. Ми підтримуємо активні творчі стосунки”.

На питання про особисті зв’язки Вакарчук відповів неохоче: “Це дурні чутки, їх не треба коментувати. Я доросла людина”.

Вакарчук у фіналі виступу зняв футболку.

Музикант був в ударі.

Глядачів зібралося дуже багато.

Вакарчук дістав український прапор.

Неймовірна атмосфера.

Святослав Вакарчук на Atlas Weekend.

До речі, раніше Віталіна Мусієнко брала участь у вокальному шоу “Голос країни” й була в команді Вакарчука. Вона їздила з музикантом у його гастрольний тур з новим проєктом “Оранжерея”. На сцені артисти ніжно трималися за руки і обнімалися.

Віталіна Мусієнко на гастролях зі співаком.Віталіна Мусієнко на концерті з Вакарчуком.

Виступ артистів.

Дивіться, як “Океан Ельзи” запалила на Atlas Weekend 2021:

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини