Крим – це частина України: Президент Німеччини привітав українців з Днем Незалежності

Президент Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмаєр привітав громадян України з Днем Незалежності від імені німецького народу

“Німеччина і в майбутньому дієво та солідарно стоятиме пліч-о-пліч з Україною у справі збереження її незалежності, суверенітету й територіальної цілісності, невтомно виступатиме за припинення насилля та страждань українців, що живуть на сході країни. У День Незалежності України я хочу наголосити: Крим залишається частиною України”, – йдеться в листі Франка-Вальтера Штайнмаєра, який опубліковано на сайті Офісу президента, інформує Gazeta.ua.

Беручи до уваги великі виклики, що стоять перед Україною, президент Німеччини побажав Володимиру Зеленському та українському народові “великої сили й мужності, щоб підтримувати один одного, здійснити необхідні кроки у реформах і подолати наслідки пандемії COVID-19”.

23 серпня в Україні відзначають державне свято – День Державного Прапора України. Запровадив свято другий український президент Кучма у 2004 році. 23 серпня 1991 року група депутатів внесла синьо-жовтий прапор у сесійну залу Верховної Ради (цей прапор зберігають під склом у музеї ВРУ. Наступного дня Україна проголосила незалежність.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини