У Кривому розі активісти відібрали у пенсіонерки пакет із продуктами і розсипали по асфальту

У мережі шириться відео, на якому чоловіки, що називають себе активістами, принижують літню жінку. Пенсіонерка йшла тротуаром, коли її покликали з-заду.

Відеоролик поширив позафракційний народний депутат Захар Терещенко в Facebook із закликом допомогти знайти “героїв”, передає Gazeta.ua.

Чоловік із камерою, підійшовши ближче, запитує, чи не соромно їй брати продуктову допомогу. Посилаючи йти кудись на роботу.

Жінка відповідає, що їй потрібно якось виживати, бо вона вже “старенька”.

Після цього другий компаньйон витягує з пакета, який несла жінка, макарони і висипає їх на асфальт. На протести пенсіонерки уваги не звертають.

Тупые выродки, называющие себя активистами продолжают играть в патриотов и советуют бабушке в довольно почтенном возрасте пойти работать. Напомню, что именно такие мрази довели страну до того состояния, когда пенсионеры, да и не только они, не знают, как выживать.Что касается Дмитрия Шпенова, то с учетом того, что выборы он уже заслуженно выиграл, то пусть лучше помогает пенсионерам, чем забывает об их существовании. А автору нужно засыпать эти макароны в его пустую голову.Кто узнал «героя» по голосу – отпишите за вознаграждение. Кто знает бабушку также отпишите, хотелось бы помочь.

Gepostet von Захар Терещенко am Donnerstag, 10. Oktober 2019

У коментарях під відеороликом люди впізнали місце події. Це Інгулець, один із районів Кривого Рогу.

Користувачі вже організовують спільний збір коштів і продуктів для постраждалої, ім’я якої поки невідомо.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини