Краса України: українка стала Королевою Краси в Європі!

27-річна Наталія Варченко взяла участь і перемогла в престижному конкурсі Miss Europe Continental 2017, який пройшов 25 листопада в Неаполі.

Такого роду співпраця представників національного комітету Міс Україна Всесвіт з Miss Europe Continental пройшло в перший раз і завершилося перемогою для України.

Не дивлячись на променисту посмішку, ідеальні дефіле і велику підтримку з боку Анни Філімонової (директор комітету Міс Україна Всесвіт), Наталія Варченко зізнається, що ця корона далася їй зовсім непросто.

Останні два місяці, дівчина багато подорожувала, брала участь в міжнародному танцювальному кубку Pro-Am Capital Cup, конкурсі Miss SuperTalent of the World, в яких також стала переможницею. У зв’язку з частими переїздами і важкими фізичними навантаженнями, українка терпіла сильні болі в спині і постійно приймала знеболюючі препарати.

Прес-служба Наталії Варченко повідомляє:

«Щоранку, протягом усіх конкурсних днів, доводилося робити уколи, бо я не могла ходити, спати, дуже болісно переносила практично цілодобові репетиції. Ми вставали о 6 ранку і до самої ночі репетирували, було дуже складно. Але незважаючи ні на що, я дуже рада, що мала честь представити Україну на конкурсі такого рівня. Кордони Європи і України зникають не тільки завдяки безвізовому режиму, а й міцної дружби, взаєморозуміння і підтримки учасниць в конкурсах краси і грації. Хочеться швидше повернутися додому, на батьківщину і трохи відпочити. Адже я вже почала роботу над власним проектом і планую привезти Україні ще не одну перемогу, але вже в конкурсах іншої спрямованості…».

Нагадаємо, раніше Наталія Варченко була третьою віце-міс на конкурсі Міс Україна Всесвіт -2015.

Джерело: clutch.net.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини