Український мультик «Викрадена принцеса» (The Stolen Princess) покажуть у десятках країн. ВІДЕО

Повнометражний український анімаційний 3D-мультфільм «Викрадена принцеса» (The Stolen Princess), який вийде в український прокат лише 7 березня 2018 року, уже продано більш ніж в 25 країн світу.

Зокрема, трансляції відбудуться у Китаї, Південній Кореї, Франції, Туреччині, Німеччині, Польщі, Болгарії, Ізраїлі, Австрії, Швейцарії, Литві, Латвії, Естонії і навіть у Північній Африці.

Декому може здатись, що окрім розрекламованої «Мавки» в Україні інших мультиків і немає, але це далеко не так. Та ж студія «Анімаград» (FILM.UA Group) зняла і згаданий мультфільм.

Як відзначає директор студії Єгор Олесов, складно порівнювати українські мультфільми із всесвітньо відомими голівудськими, оскільки, насамперед, йдеться про зовсім інші бюджети.

«Але з точки зору незалежної анімації, я вважаю, ми дуже конкурентоздатні! Ми чули багато позитивних відгуків від європейських колег про високу якість наших двох повнометражних анімаційних проектів. Плюс кількість передпродаж на показ в інших країнах це підтверджує», – наголошує Єгор Олесов.

Відомо, що «Викрадена принцеса» не вийде у форматі 3D-стерео, оскільки це затратна технологія.

Попри малу розкрученість мультфільму, офіційний тизер збирає сотні тисяч переглядів.

Ця дивовижна історія трапилась у чарівному місті Києві – за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина – донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за вкраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Джерело: svitua.org

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини