Канадський посол відзначив успішну роботу сімейної ферми на Львівщині

Учора, 14 липня, надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук, в рамках робочого візиту на Львівщину, побував на сімейній фермі «Чародійка» Іванни Кемпи у с. Городківка Дрогобицького району Львівщини.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на сектор з питань інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю Дрогобицької РДА.

Посол оглянув господарство, спілкувався з Іванною Кемпою та її чоловіком, які пригостили гостя сирами, виготовленими на фермі. За словами фермерки, це – натуральна продукція. Тут не додають ні консервантів, ні барвників. «Молоко якісне, оскільки доїмо апаратом, не вручну, воно охолоджується вчасно і це все впливає на якість сиру», – зауважила І. Кемпа.

Канадський посол відзначив успішну роботу сімейної ферми на Львівщині © zik.ua

Посол відзначив успішну роботу молодих фермерів і побажав їм нових успіхів, а також заявив про готовності уряду Канади і надалі підтримувати активних фермерів Львівщини.

У поїздці в Городківку посла супроводжували голова райдержадміністрації Володимир Шутко та його заступник Іван Мізерник.

Нагадаємо, в межах проекту вже відкрилися 40 сімейних ферм, також в стадії формування і розвитку перебувають ще 80. Нещодавно Львівська аграрна дорадча служба, яка реалізує проект уряду Канади «Розвиток молочного бізнесу в Україні», на базі господарства «Чародійка» провела в Городківці семінар для усіх охочих розвивати сімейні ферми.

Джерело: zik.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини