День вишиванки: Мозгова, Вітвіцька, Скрипка, DZIDZIO показали фото в національних вбраннях

Україна святкує День вишиванки.

Сьогодні в Україні святкують День вишиванки. Знаменитості привітали своїх прихильників зі святом, виклавши фото в національних вбраннях у соцмережі, – повідомляє tsn.ua

Так, вишиванками похизувалися Соломія Вітвіцька, Марина Леончук, Олена Мозгова, Олег Скрипка, Олександр Пономарьов та багато інших.

Соломія Вітвіцька

“Гарного усім настрою і сонячних посмішок перехожих у День вишиванки. А ви сьогодні дотрималися вишиваного дрес-коду?”

Марина Леончук

“Цього року Всесвітній день вишиванки особливий. 2017-го він припадає на 18 травня – День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Пропоную сьогодні одягнути вишиванку ще й як символ свободи і пам’яті”

Марічка Падалко

DZIDZIO

“Моя улюблена вишиванка”

Олександр Пономарьов

“З Днем вишиванки!”

View this post on Instagram

З Днем Вишиванки !

A post shared by Пономарьов Олександр (@ponomaryovoleksandr) on

Олег Скрипка

“Українська вишиванка – символ нашої держави, тендітна представниця української культури та побуту. Вона вважається оберегом від усього лихого, а також є символом краси, здоров’я, щасливої долі, любові у сім’ї. Споконвіку майстрині створювали різнобарв’я орнаментів, в кожному з яких заховані різні значення – щастя, доля, життя, воля…”

View this post on Instagram

Друзі, ласкаво запрошую до КОНКУРСУ З НАГОДИ ДНЯ ВИШИВАНКИ! Долучайтеся та вигравайте особливий ПОДАРУНОК від Країни Мрій!!! Українська вишиванка – символ нашої держави, тендітна представниця української культури та побуту. Вона вважається оберегом від усього лихого, а також є символом краси, здоров’я, щасливої долі, любові у сім’ї. Споконвіку майстрині створювали різнобарв’я орнаментів, в кожному з яких, заховані різні значення – щастя, доля, життя, воля… Підтримайте українські традиції сьогодні, у День вишиванки, та вдягніть вишиваночку на роботу/в школу/в університет/на прогулянку. Сфотографуйтесь зі своїми друзями/колегами/рідними у вишиванках та виставте колективне фото на свою сторінку з хештегом #країна_мрій_у_вишиванках. Позначте за допомогою "@" мене та не забудьте відкрити доступ до своєї сторінки. Чим більше вас буде на світлині, тим краще 🙂 Переможці отримають особливий подарунок від Країни Мрій, про який ви дізнаєтесь трішки пізніше;) Отож, приєднуйтесь до святкування – вдягайте вишиванки!!!!!😉

A post shared by Олег Скрипка 🇺🇦RockStar #1 🎤🎸🎺 (@o.skrypka) on

Олена Мозгова

“З Днем вишиванки нас! Завжди мала їх велику кількість. І бісером вишиті – буковинські, і білим по білому, і старовинні мала. Але всі роздарила і не шкодую, тому що завжди хотіла, щоб люди носили таку красу і не тільки на свята”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=779440875557685&set=a.138103356358110.29614.100004753385215&type=3

Світлана Тарабарова

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини