Таня Пренткович перепросила за відпустку на Мальдівах з бойфрендом: “Імпульсивне рішення”

Після хвилі критики блогерка Таня Пренткович попросила вибачення за скандальну відпустку на Мальдівах з бойфрендом. Вона пояснила їхнє рішення та написала про зроблені висновки.

На тлі скандалу з бойфрендом Таня Пренткович довго зберігала мовчання, хоч у мережі опублікували листування з нею, де її перша реакція на суспільну критику. Тепер блогерка опублікувала новий допис, – пише 24 канал.

Таня Пренткович попросила вибачення за відпустку з чоловіком

Поїздку чоловіка на Мальдіви Таня Пренткович назвала “імпульсивним та необдуманим” рішенням і пояснила, чому вони вирішили це зробити.

Коли в нас, через зміщення дати події у Варшаві, з’явилась можливість провести тиждень разом з дітьми та сім’єю, ми нею скористалися… На жаль, ми не усвідомлювали наслідків цих дій. Ми повністю розуміємо, що зробили помилку та розуміємо масштаб проблеми! Морально ми вчинили неправильно щодо інших людей та сімей і щиро просимо за це вибачення, – написала блогерка.

Таня Пренткович додала, що не хотіла б, аби їхній вчинок змусив погано думати про інших волонтерів та бізнеси, що суттєво допомагають країні та часто їздять за кордон.

“Наш вчинок – це лише наша відповідальність і ми ні в якому разі не бажали комусь нашкодити! Висновки зроблено! Ми робили та продовжуємо робити все, що від нас залежить для допомоги та підтримки нашої країни”, – підсумувала інфлюенсерка.

В інстаграм-сторіз Таня Пренткович також перепросила за комунікацію з користувачкою Валерією, у якій вона посилається на інших чоловіків, які теж їздять за кордон.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини