Марія Бурмака зі щемом пригадала покійного брата, який захищав Україну від російських окупантів

Українська співачка Марія Бурмака розповіла подробиці про свого брата Святослава, який захищав батьківщину від російського агресора. Чоловік помер від серцевого нападу, коли лікувався у військовому госпіталі.

Брат Бурмаки має двох доньок – 14-річну Людмилу та 1,5-річну Ксенію. За словами артистки, молодша дочка була найбільшою його радістю в житті,  – пише 24 канал.

Бурмака розповіла про те, як брат пішов на війну

За словами співачки, брат довго не розповідав близьким, що пішов на фронт. Спершу він хотів вступити до тероборони, але не вдалося. Тому й вирішив йти одразу на війну. Святослав проходив службу у 43-й артилерійській бригаді.

Захищаючи Україну від ворога, отримав поранення та контузію. Так, чоловік потрапив у військовий госпіталь, до проходив лікування протягом 3 тижнів. Потім знов вирушив на війну, але згодом отримав контузію.

Він лікувався там три тижні, потім йому дали відпустку. Він мав піти знову показатися лікарям, але не пішов. І повернувся назад на фронт. І знову була дуже сильна контузія, його поклали в госпіталь. Виписали звідти у квітні 2023 року. Мій брат казав: “У мене поранена душа на шматки”, – поділилась Марія.

Бурмака зізналась, що під час останньої зустрічі з братом, не мала й гадки, що у нього ішемічна хвороба серця. Утім, одного разу Святослав поскаржився на самопочуття та йому викликали швидку. Під час дороги до лікарні, його серце зупинилося. Марія дізналась, що брат мав проблеми з серцем, із довідки про смерть.

Відомо, що Святослава Бурмака поховали на Алеї Слави у Києві на одному цвинтарі з батьками та бабусею.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини