Ти ворог України, – Фагот різко висловився про Лободу й решту артистів, що співають російською

Фагот з гурту ТНМК різко висловився про музикантів, які продовжують співати російською мовою. Серед таких – – Світлана Лобода.

Лідер гурту ТНМК Фагот (справжнє ім’я – Олег Михайлюта) вважає, що час завжди викриває справжню позицію людини. Так сталося зі Світланою Лободою, яка не може відірватися від російського та продовжує створювати треки для росіян, – пише 24 канал.

Фагот про Лободу та інших співунів російською

Якщо ти робиш пісню російською мовою, ти робиш внесок у російську культуру. Якщо зараз, після того, що ми вже всі усвідомили, ти продовжуєш робити внесок у російську культуру, то ти хто? Ти – ворог України! Тут не може бути нюансів,
– однозначно висловився Фагот.

Музикант підкреслив, що він нормально ставиться до російськомовних людей, а особливо військових. Адже вони відстоюють українську ідею і готові жертвувати життям. Але зі співаками розмова має бути геть іншою.

“Я розумію, що деякі зараз перевзулися. Це нормально, що люди усвідомлюють, що робили щось там не так. Якщо вони згодом знову почнуть робити російськомовний контент, тоді ми зрозуміємо, що вони тимчасово перевзулися”, – зауважив репер.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини