Запідозрив його у брехні, – Валерій Харчишин висловився про сина, який у ЗСУ

Лідер рок-гурту “Друга Ріка” поділився хвилюваннями щодо свого сина, який зараз захищає Україну від російських загарбників. Адже Дмитро ніколи не тримав у руках зброю до початку великої війни.

Син Харчишина закінчив філософський факультет в університеті Тараса Шевченка. Він пішов на війну ще на початку повномасштабного вторгнення. Інші сини Валерія відправилися із Гостомеля на Захід України, – пише 24 канал.

Харчишин побоюється за свого сина, який воює на фронті

Дмитро вирішив захищати Україну, коли почув перші вибухи в Гостомелі. Валерій навіть показував йому, як використовувати зброю. Музикант поділився, що син не зізнавався, де саме перебуває на фронті. Тому Харчишин почав хвилюватися та припускати, що він чогось не договорює.

Я, коли їду з концертів, питаю у нього: “Можливо, я заїду?”. Але Дмитро мені ніколи не каже, де він. Я навіть почав хвилюватися, що син мені бреше, і думати, що, можливо, він перебуває в якійсь гарячій точці, бо про це йшлося, – сказав він.

Згодом син музиканта сказав йому, що відправився на навчання у Францію. Однак, Валерій йому не повірив та почав вимагати правди.

Коли я запідозрив його у цій брехні, то вирішив, що маю дізнатися, хто його командир для того, щоб зрозуміти де вони. Я навіть почав погрожувати та казав: “Якщо ти мені не скажеш, де ти, то я все одно легко це дізнаюся. Тому кажи мені відверто і чесно, де ти”. Він мені зізнався і я заспокоївся, – поділився артист.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини