Тоня Матвієнко одягнула вишиванку за 90 тисяч гривень: дивовижний образ

Українська співачка Тоня Матвієнко приїхала до ОАЕ на запрошення жіночої ініціативи. У теплій країні знаменитість позувала у вишиванці від українського бренду.

Вишиванка для українців – це символ національної гордості, символ України, певний наш оберіг. Ми одягаємо цю вишиту річ не лише на державні та святкові дні, але й за кордоном, адже це частина генетичного коду кожного українця, – пише 24 канал.

В Абу-Дабі Тоня Матвієнко відправилася з робочою метою, щоб зустрітися й поспілкуватися з українцями. Світлини з поїздки вона опублікувала у своєму інстаграмі та подякувала за теплий прийом.

Провела чудовий час в ОАЕ. Вдячна за теплий прийом, слова та обійми. Дякую посольству України в ОАЕ за допомогу та організацію, – написала Тоня Матвієнко.

Співачка спілкувалася з українцями у неймовірно красивій вишиванці. Тоня одягнула вишиту сукню від львівської дизайнерки Юлії Магдич.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

Співачка одягнула лляну сукню білого кольору довжини міді. Плаття повністю вишите квітковими візерунками із золотистих ниток.

Виразності вишиванці надають об’ємні рукави-буфи та довгий пояс з кутасиками. На сайті бренду виріб можна придбати за 90 тисяч гривень.

Вишиванки від Юлії Магдич є дуже популярними не лише серед українських знаменитостей, але й серед закордонних зірок чи державних діячів. Вишиванки від дизайнерки у своєму гардеробі мають Тіна Кароль, Джамала, Катя Осадча, Мей Маск, Келлі Разерфорд та багато інших зірок.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини