Викладачка «Львівської політехніки» Світлана Гринкевич пішла у відпустку за власний рахунок

Світлана Гринкевич, яка є бенефіціаром сімейного бізнесу Ігоря Гринкевича, є викладачкою «Львівської політехінки».

Про це пише Високий замок.

17 травня 2023 року Світлана Гринкевич, стала власницею двох квартир в Києві на вулиці Драгомирова — площею 51,6 кв. м та 123,6 кв. м. Загальна ринкова вартість оцінюється приблизно від 30 до 35 млн грн. А у листопаді 2023 року Світлана Гринкевич придбала земельну ділянку у Львівській області.

У березні 2023 року Світлана Гринкевич придбала мотельний комплекс «Катерина», розташований на обхідній дорозі (500 м від стадіону «Арена-Львів»).

Світлана Гринкевич викладає маркетинг в Інституті економіки і менеджменту НУ «Львівська політехніка».

«Тільки що принесли мені її заяву, яку підписав завідувач кафедри і директор інституту. Зачитаю вам: «Прошу надати мені відпустку за власний рахунок з 8.01.2024 р. терміном на п’ять днів у зв’язку з сімейними обставинами». Ми зараз оформлюємо наказ, щоб надати їй відпустку.» – повідомив ректор НУ «Львівська політехніка» Юрій Бобало.

Юрій Бобало зауважив, що особисто Світлани Гринкевич не знає.

«Нехай цією родиною займається ДБР. Знаю лише, що у «Політехніці» вона працює, здається, з 2021 року. Загалом, у нас в університеті працює 6 тисяч працівників Я не переслідую такої мети всіх знати особисто…» – сказав Бобало.

На кафедрі, де працює Світлана Гринкевич, від будь-яких коментарів відмовились. Зауважили лише, що можуть охарактеризувати цю людину лише з позитивного боку.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини