Садовий розповів, яка зарплата у працівників міської ради, лікарів та педагогів у Львові

Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у ФБ повідомив, що інформація про те, що його перший заступник Андрій Москаленко щомісяця отримує зарплату 150 тисяч гривень – це «брехня і маніпуляція».

«Комусь дуже хочеться, щоб чиновники не порушували радянських традицій: зарплату треба отримувати малу, а от красти вже скільки зможеш винести, – пише Варта1.

В нас це так не працює. У Львові директор школи отримує на руки до 40 тисяч гривень, висококваліфікований лікар, чи керівник медичної установи може офіційно отримувати до 100 тисяч гривень. А от заступник міського голови, який несе відповідальність за мільярдний бюджет чомусь має бути бідним і думати не про місто, а як дожити до наступної зарплати.

За минулий рік на моє очорнення було витрачено мільйони гривень. Бруд несеться найбільшими і найменшими анонімними каналами. Мені на це байдуже. Але гнобити людей, які працюють на місто, я не дозволю», написав Андрій Садовий.

Він наголосив, що «інформація про те, що мій перший заступник Андрій Москаленко щомісяця отримує зарплату 150 тисяч гривень – брехня і маніпуляція».

«Його щомісячний дохід від 45 до 55 тисяч. У листопаді він отримав відрядні, які перед тим витратив на поїздку за кордон. Це ще + 14 тисяч гривень, а привіз для Львова 100 тисяч євро грантової підтримки за перемогу у конкурсі Європейська столиця інновацій. Також Андрій отримав одноразову річну матеріальну допомогу розміром 59 тисяч гривень, більшу частину якої витратив на виготовлення британської візи. Може когось це здивує, але віза на 5 років коштує майже 1 тисячу фунтів», інформує Андрій Садовий.

Він наголосив у своєму дописі, що «підозрювати у корупції треба чиновників, які працюють на голі оклади, але живуть своє найкраще життя і навіть не знають, яка у них офіційна зарплата».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини