Марічка Падалко назвала суперпунктуальну українську знаменитість: завжди приїжджає на 15 хвилин раніше

Телеведуча Марічка Падалко, яка багато років дружить з олімпійською чемпіонкою Лілією Подкопаєвою, розповіла, що свого часу багато в неї чого навчилася. Зокрема, виняткової пунктуальності.

Марічка каже, що Лілія Подкопаєва – це людина-план. В інтерв’ю OBOZ.UA телеведуча згадала історію, як подруга своїм прикладом показала їй, наскільки важливо бути відповідальним.

“Так, саме вона мене навчила відповідати за свої зобов’язання, приходити вчасно на всі зустрічі, – каже Марічка Падалко. – Ліля неймовірно пунктуальна, це просто людина-план. Пам’ятаю, ще в якомусь 1999 році у нас була ділова зустріч, на яку спізнилася і я, й інші люди, які мали бути присутні. А вона прийшла заздалегідь і чітко дала зрозуміти, що наша поведінка – це неприйнятно. Я потім дізналася, що на будь-яку зустріч вона приїжджає на хвилин п’ятнадцять раніше. Чекає в машині”.

Марічка Падалко назвала суперпунктуальну українську знаменитість: завжди приїжджає на 15 хвилин раніше

“Це дуже корисна риса характеру, яка дає розуміння, чого люди можуть досягти завдяки відповідальності, – додала телеведуча. – З Лілею ми можемо роками не бачитися, але коли зустрічаємося, таке враження, що ніби попрощалися вчора. Ми близькі люди. Завжди можемо одна одній написати і за хвилину отримати відповідь”.

Раніше Марічка розповідала в інтерв’ю, що, закінчивши лінгвістичний університет, не мріяла про кар’єру телеведучої. Але все змінив щасливий випадок. І головну роль у цій історії зіграла саме Лілія Подкопаєва.

Марічка зізналася, що в юності якщо чимось захоплювалася, то це завжди було на 100 відсотків: “Вболівала за український спорт – не пропускала жодного виступу чи телетрансляції. З дитинства любила дивитися по телевізору спортивні змагання. Із зимових видів спорту – фігурне катання, а з літніх – гімнастику – і спортивну, і художню. Була в захваті, коли вперше Україна почала виступати як самостійна держава на Олімпіадах. Спочатку перемогла Оксана Баюл. Потім, у 1996 році, Лілія Подкопаєва. За кілька місяців після Олімпіади в неї мав бути день народження, і я поїхала її шукати на олімпійську базу, щоб привітати. Звісно, не знайшла, але жіночки з персоналу запевнили: “Ми ваш подарунок Лілечці передамо!”

“А ще через якийсь час я її випадково зустріла на концерті Тото Кутуньо, попросила разом сфотографуватися, – згадувала Падалко. І зважилася нагадати про себе: “Я привозила вам подарунок: там футболка з вашим прізвищем…” Вона: “Ой, дякую, мені передали!” Ще через якийсь час, коли я вийшла заміж і ми з чоловіком переїхали в квартиру на бульварі Лесі Українки, консьєржка сказала, що в цьому самому будинку живе Подкопаєва. Це було якраз після нашого весілля. Я забігла додому, вибрала найкращі з подарованих троянд і без жодних сумнівів натиснула дзвінок у квартирі Лілії. З цього моменту почалася наша дружба”.

“Якось до неї прийшли додому тележурналісти на інтерв’ю, – продовжує Падалко. – Ми разом з нею готували обід на камеру. А після зйомок розговорилися з журналістами. Я запропонувала: “Якщо необхідно буде щось перекласти з англійської, я з радістю допоможу”. А вони мені: “Приходь до нас на практику”. Це був 1999 рік. Отак прийшла і до цього часу на телебаченні”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини