«Укрзалізниця» призначила святковий «Різдвяний експрес» у Львові: деталі

«Укрзалізниця» призначила святковий «Різдвяний експрес» — казковий ретро-поїзд на паровозній тязі. Експреси курсуватимуть 23, 24, 30, 31 грудня у Києві та Львові.

Про це повідомила пресслужба перевізника, – пише Район.

Різдвяні експреси у Львові відправлятимуться тричі на день: о 10:05, о 13:00 та о 15:20. А у Києві відправлятимуться двічі на день: о 10:27 та о 12:40.

Вартість поїздки у Львові становить 204 грн.

Квитки вже у продажу в застосунку та чат-ботах «Укрзалізниці»:

  • Для Львова: за запитом Львів — Львів-Казковий.
  • Для Києва: за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Казковий;

На пероні пасажирів зустріне професійний фотограф, який зробить безкоштовні фото біля історичного паровоза, а у вагонах очікуватиме розважальна програма для дітей, смаколики та подарунки.

30% місць виділено для безкоштовних поїздок дітей загиблих залізничників, дітей військовослужбовців та інших соціальних категорій.

Радимо прийти на вокзал хоча б за 30 хвилин до відправки, щоб зробити памʼятні фото та взяти участь у святковій програмі. У разі повітряної тривоги поїзди Укрзалізниці, як завжди, продовжать курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття.

“Дякуємо за підтримку різдвяних див для маленьких українців Фонду Говарда Баффета (The Howard G. Buffett Foundation), БО “МХП-Громаді” та БО Save Ukraine”, – написали в Укрзалізниці.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини