На Волині юнак зліпив сніговика висотою у понад шість метрів та шириною 13 метрів

19-річний Андрій Мороз із села Бихів Камінь-Каширського району на Волині зліпив сніговика висотою у понад шість метрів та шириною — 13,5 метрів.

Як розповів хлопець «Суспільному», ліпив сніговика шість днів, нині його верхня частина частково зруйнувалась, проте два нижніх шари міцно стоять, – пише Варта1.

«Для того, щоб зліпити такого великого сніговика, то нижній шар укріпив опалубкою, щоб конструкція трималася і не розвалювалася. Робив снігові блоки та складав їх до купи, як цеглинки», — каже волинянин.

Сніговика зліпив на городі біля хати. Каже, коли не вистачало снігу возив його з дороги причепом з мотоблока. Ліпити сніговика, говорить Андрій Мороз, трохи допомагав менший брат, решту — сам.

Андрій закінчив вище професійне училище за спеціальністю столяр. Будівничого досвіду, каже, що не мав.

«Я дивився на рекорди України про найвищий сніговик, то мій за нього більший. Я спочатку поміряв, то в мене вийшло 6 метрів висоти, а рекорд — 6,3 метри. Потім ще раз переміряв і вийшло 6,15 метра», — говорить волинянин.

Свого сніговика Андрій Мороз на внесення рекорду не подавав. Каже, що ідея зліпити його виникла для того, щоб здобути популярності в соцмережах.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини