На Закарпатті нетверезий молодик накинувся на військового, ображав і принижував: чим усе закінчилося

Напередодні спалахнув черговий ганебний інцидент. На Закарпатті молодик у стані алкогольного сп’яніння кинувся ображати військового. Правда, після розголосу він взявся просити вибачення.

Як розповів журналіст Віталій Глагола, мовиться про молодика з Виноградова. Він попросив вибачення перед ЗСУ після того, як своїми діями обурив громадськість, – пише 24 канал.

Грубо ображав військового

Відомо, що 8 грудня мережею поширювався ролик. На ньому можна було побачити молодика, котрий свідомо провокував військового.

Він ображав захисника, нецензурно лаявся у його сторону, а також погрожував фізичною розправою. Цей ролик миттєво викликав неабияке обурення серед громадськості. Так, у багатьох виникло бажання притягнути молодика до відповідальності.

Пізніше з ним поспілкувалися співробітники поліції. Молодик усвідомив, що був неправим і попросив вибачення. Він також заявив, що шкодує про скоєне, адже був у стані алкогольного сп’яніння.

У мене виник конфлікт з військовослужбовцем біля АТБ. Я був у стані алкогольного сп’яніння. Я прошу вибачення за це перед усіма ЗСУ, усіма, хто воює. І обіцяю, що більше такого не буде, – сказав він.

Звернімо увагу на те, що днями мережею поширювали безліч дописів, які супроводжувалися відео. Його зняли дорогою до курорту “Буковель”. У мережі розганяли зраду через величезну чергу з автомобілів. Але є одне “але”…

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини