Відома українська акторка шокувала, що є родичкою Тіни Кароль

Ірма Вітовська зізналася, що рідко бачиться з артисткою за сімейним столом.

Відома українська акторка Ірма Вітовська здивувала зізнанням, що вона, виявляється, є родичкою співачки Тіни Кароль, – пише ТСН.

Раніше в одному зі своїх інтерв’ю Кароль зізнавалася, що сестра Ірми Вітовської вийшла заміж за рідного брата Тіни. Акторка цю інформацію підтвердила, а також розповіла, як часто вони з Тіною збираються за сімейним столом:

“Ну так (ми – родички – прим.ред.). Я не думаю, що в нас є час на те, аби родичатися. В неї ще більше, шоубізнес ще більше не тримається місця дислокації. Але так, ми мали певні сімейні зустрічі, коли є сімейні свята. Це дуже рідко”, – розповіла Вітовська в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Ірма Вітовська / © facebook.com/irmcya

Тіна Кароль / © instagram.com/tina_karol

Зазначимо, що у Тіни Кароль є старший брат Станіслав Ліберман. Ще 2018 року артистка ділилася, що є родичкою акторки Ірми Вітовської. Тоді Тіна пригадала, як сватала брата Станіслава до сестри Ірми Вітовської, Наталії.

Брат Тіни Кароль і сестра Ірми Вітовської / ©

“Я пам’ятаю, як ми їх сватали. Ми приходили просити вийти заміж Наталку, сестру Ірми за Стасіка, мого брата. Ми прийшли всією родиною просити, аби вони згодились віддати свою квіточку”, – розповідала тоді Кароль.

Окрім того, за словами Тіни, вона є палкою шанувальницею творчості Ірми Вітовської ще з часів, коли акторка грала у серіалі “Леся+Рома”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини