“Величезний, як танк”: самотня туристка у Карпатах наткнулася на ведмедя – приголомшливі кадри

Не щодня, та й загалом, можна зустріти дикого і велетенського ведмедя всього за декілька сотень метрів від себе. І альпіністка зі Львова Антоніна Черній також не сподівалася на це, втім, їй “фортануло”.

Так, під час самотнього походу в Карпатах дівчина натрапила на “величезного, як танк” ведмедя. Зустріч зі звіром Тоня зняла на камеру, й поділилася з користувачами отриманими кадрами, – пише 24 канал.

У Карпатах соло-туристка натрапила на ведмедя

Несподівана зустріч сталася, коли Антоніна підіймалася на гору Висока поблизу Осмолоди.

За її словами, тварина була “величезна, як танк” і перебувала від неї всього за 150 – 200 метрів. Але, альпіністка не злякалася, дістала телефон і зафільмувала зустріч.

Як будь-яка свідома у своїх діях людина, бачу ведмедя в Карпатах, перше, що роблю, – дістаю телефон і знімаю, – поділилася вона.

 

Українська альпіністка також написала, що попри на небезпеку, в той момент не було щасливішої людини за неї. Водночас Тоня закликала не повторювати її “трюки”.

Користувачі соцмережі захоплено відреагували на опубліковані кадри. Ось декілька коментарів:

  • “Треба було, як поляки кричати: “О курва, ведмідь””;
  • “Сподіваюся, вони зараз ситі і сонні”;
  • “Огоо, дух перехоплює. Круто!”;
  • “Я б після такої зустрічі тихенько розвернула і почимчикувала вниз!”.

 

Крім того, Тоня додала, що золота осінь у Карпатах минула, тому порадила брати зимові черевики, бахіли й теплу пухову куртку. Також кумедно закликала прихопити щось від ведмедів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини