Фаріон “здала” ФСБ проукраїнського студента у Криму – подробиці (фото, відео)

Через Ірину Фаріон до студента у Криму навідались російські силовики.

Екснардепка та філологиня Ірина Фаріон знову опинилися в центрі скандалу. Цього разу через її дописи до проукраїнського студента у Криму Максима Глібова навідалась Федеральна служба безпеки РФ, – пише ТСН.

Так, у своєму Telegram-каналі Фаріон опублікувала скриншот листа від студента-першокурсника філологічного факультету у Севастополі Максима Глібова, у якому він написав, що чекає на Збройні сили України в рідній Керчі та Севастополі.

Хлопець у листі також підтримав заяви Фаріон про те, що військові ЗСУ мають спілкуватися виключно українською мовою.

Лист до Фаріон Максима Глібова / ©

Фаріон, виклавши листа від Максима, не приховала його особисті дані.

Згодом скриншот листа розповсюдили російські пропагандисти, які дякували Фаріон за “співпрацю”. А пізніше до Максима Глібова навідалась ФСБ та змусила перепросити на камеру.

Відео з Максимом з’явилося у мережі.

Студент із Криму Максим Глібов / Фото: скриншот / © Студент із Криму Максим Глібов / Фото: скриншот / ©

“Зі мною провели інтелігентну бесіду і я повністю відмовляюсь від своїх поглядів, бо розумію, що був не правий”, – йдеться у заяві студента після розмови з ФСБ.

У коментарях у Telegram-каналі Фаріон підписники одразу просили її приховати особисті дані студента, попередивши, що до нього можуть прийти російські силовики.

“Не давайте порад, коли вас не просять. У мене прикрите прізвище? Ви своє чого сховали? Заблокувати?”, – відповіла Ірина Фаріон на коментарі людей.

Коментарі користувачів до Ірини Фаріон / ©

“А ось і сам Максим Глібов студент-філолог, який підтримує український нацизм і чекає на прихід солдатів ЗСУ. Цього студента здала українська нацистка Ірина Фаріон, виклавши на своєму телеграм-каналі його лист до неї. Тепер Головне управління протидії екстремізму МВС РФ займається Максимом, його оточенням та викладачами. Ще раз, “дякую пані Фаріон”, ви нам дуже допомогли”, – написали пропагандисти.

Росіяни також додали, що Ірина Фаріон своїм постом підставила не лише Максима, а й усе його оточення однодумців, яке “вже встановив та відпрацював товарищ майор”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини