Акторка Катя Кузнєцова відмовилася зніматися в Росії: чи вплинув на це рішення батько

Українська акторка Катерина Кузнєцова, яку всі знають за ролями у стрічках “Анка з Молдаванки”, “Кухня”, “Скажене весілля 2”, багато років будувала кар’єру в Росії. Утім, після початку повномасштабного вторгнення заявила свою чітку позицію на підтримку України

Акторка переїхала з Росії та сказала, що не збирається повертатись та будувати кар’єру там. Дехто вагається у радикальності слів Катерини й припускає, що на таке її рішення міг повпливати батько – ексдинамівець Олег Кузнєцов, – пише 24 канал.

Кузнєцова відповіла, чи вплинув на її рішення батько

Акторка зізналась, що батько не впливав ніяк на її рішення. Для неї все було очевидно, вона не збиралася сидіти у Росії, поки її рідні в Україні помічають ракети над своїм будинком. Кузнецова проживала в Росії протягом 13 років, але після початку повномасштабної війни в Україні вирішила припинити всі зв’язки з країною-агресором. Вона переїхала разом зі своїм чоловіком-росіянином до Іспанії. Зараз Кузнецова поділяє свій час між двома країнами та часто відвідує своїх батьків у Києві.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Kate Kuznetsova (@katykino)

Що цікаво, батько не наполягав на тому, щоб донька приїхала в Україну, ба більше, він просив, поки є реальна загроза в Києві, побути в Іспанії, у той час, коли Катя Кузнєцова уже дуже хотіла до рідних.

Окрім того, Олег Кузнєцов не змушував доньку поїхати з Росії, зізнається Катерина.

Це було суто моє рішення. І в той момент мені хотілося якнайшвидше приїхати до батьків. Все було остаточно. У батька не було якогось вагомого рішення. Я донька свого батька. У деяких питаннях дуже радикальна. Я рада, що я тут і можу бути поруч із ним, – розказала Катерина.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Kate Kuznetsova (@katykino)

Катерина Кузнєцова зреклася Росії

Акторка поділилась, що ніколи не прагнула отримати російське громадянство. Вона завжди гучно і впевнено говорила про те, що вона українка. І, зізнається, поїхала в Росію тільки заради кар’єри.

Я чітко розуміла, що я – українка, яка приїхала туди працювати. Я завжди пишалася, що я – українка. Приходила на проби й говорила, що вчилася там і там. Ніколи не було з цим проблем. Я хотіла реалізації, роботи, і я все отримала. У Києві бувала часто, а там просто працювала, – розказала Кузнєцова.

Але повномасштабне вторгнення поставило крапку для неї та її чоловіка, який, до слова, має російське громадянство.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Kate Kuznetsova (@katykino)

Катерина Кузнєцова зустрічається з росіянином

За словами Катерини, її чоловік засуджував путінську диктатуру ще до 24 лютого і не хотів жити в Росії.

Він мені сказав: “Кать, я не хочу жити в Росії”. Хоча він росіянин. Він сказав: “Я не можу жити в країні, де все так влаштовано, де немає свободи”. Це була його особиста драма, його особиста історія,
– поділилась Кузнєцова.

Тому вони не розглядали можливість залишатися в Росії надто довго. Початок повномасштабної війни в Україні прискорив їхні плани переїзду. Зараз Катерина живе на 2 країни, в Іспанії у неї чоловік та друзі, а в Україні – рідні та робота.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини