Директор «Львівводоканалу» отримав догану за тендер на 57 млн грн

Директору Львівського міського комунального підприємства «Львівводоканал» Дмитру Ваньковичу оголосили догану за оголошений тендер з ремонту мереж в районі «Мотозаводу» на суму 57 млн грн без попереднього погодження з керівництвом міста.

Про це пише zaxid.net.

«Догана керівнику. За порушення процедури погодження закупівель в межах запроваджених обмежень щодо некритичних закупівель. Мова йде про перевірку їх перед оголошенням на Prozorro. І аналіз їх щодо доцільності запуску, а також перевірку на критичність.

Попри непогодження потенційної закупівлі – вона зʼявилася на Prozorro», – повідомив вранці четверга, 9 листопада, перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

З його слів, у результаті тендер на реконструкція інженерних мереж водопроводу та каналізації в районі вул. Гречаної, вул. Городоцької, 172-174 (промислова зона «Мотозавод») на суму майже 57 млн грн буде скасовано. А керівник підприємства, який погодив цю закупівлю, отримав догану.

У липні у Львівській міськраді обмежили фінансування непершочергових видатків в умовах воєнного стану.

У вересні міський голова Львова підписав розпорядження «Про обмеження здійснення публічних закупівель Львівської міської територіальної громади в умовах воєнного стану», відповідно до якого забороняється проводити будь-які закупівлі товарів, робіт і послуг в електронній системі Prozorro без отримання попереднього погодження з першим заступником міського голови Андрієм Москаленком.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини