Львів попрощається з депутатом Юрієм Ломагою

У понеділок, 30 жовтня, відбудеться прощання із депутатом Львівської міської ради Юрієм Ломагою, який раптово помер у п’ятницю, 27 жовтня.

Про це повідомили на сторінці Юрія Ломаги, пише Твоє місто

Прощання із депутатом відбудеться сьогодні, 30 жовтня, об 11:00 год в родинному помешканні, а похорон розпочнеться о 12:30 год у храмі Святого Йосафата, що на вулиці Замарстинівській, 134А.

Юрія Ломагу поховають  у родинному гробівці на Личаківському кладовищі.

Додамо, що чин парастасу відбувся в неділю 29 жовтня, о 19:30 год у родинному помешканні Юрія Ломаги.

Юрій Ломага прийшов на бюджетну комісію у Львівську міську раду. Йому стало погано. На місце викликали швидку допомогу та надавали необхідну допомогу. Карета швидкої допомоги доправила його до лікарні, та попри усі реанімаційні заходи, депутат помер.

Довідково: Юрій Ломага народився 7 лютого 1976 року. Навчався в Львівському національному університеті ім. І.Франка. Здобув кваліфікацію – юрист. Також навчався в Національному університеті «Одеська юридична академія» здобув кваліфікацію – ступінь вищої освіти магістр спеціальність «Право».

Працював адвокатом, а також юристом бізнесмена-забудовника Григорія Козловського. Разом з Олексієм Різником був співвласником фірми ТОВ «Львів-Енергія», яка знесла історичний павільйон у Стрийському парку, а на його місці почала зведення ресторану.

Зазначимо, Юрій Ломага на місцевих виборах 2020 року обраний депутатом Львівської міської ради від партії «Європейська Солідарність».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини