Причетний кум Медведчука: на Закарпатті викрили підпільний завод, який підробляв пальне

Правоохоронці викрили та ліквідували у Закарпатській області підпільний нафтопереробний завод, який виготовляв фальсифіковане пальне та постачав мережі АЗС.

Вони стверджують, що підприємство пов’язане з кумом Віктора Медведчука, – пише 24 канал

У четвер, 26 жовтня, відповідне повідомлення опублікувала пресслужба Офісу Генерального прокурора України. Водночас в Службі безпеки констатували, що в цій історії є слід зрадника нашої держави Медведчука. Усім зловмисникам у цій схемі загрожує до 5 років ув’язнення.

Підпільний завод кума Медведчука на Закарпатті

За інформацією слідства, на території Мукачева діяв підпільний нафтопереробний завод. За допомогою спеціального обладнання та наявної виробничої бази там організували виготовлення нафтопродуктів сумнівної якості.

Надалі їх збували громадянам як на території підприємства, так і через мережу підконтрольних заправних станцій без сплати податків до державного бюджету.

До організації оборудки причетний депутат облради, який у злочинному середовищі має статус кримінального авторитета. Він є давнім соратником і кумом Віктора Медведчука, у зв’язку з чим протягом тривалого часу очолював обласний осередок забороненої партії ОПЗЖ,
– пише СБУ.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини