Слово “балістика” викликатиме у росіян тривогу, – Ігнат про те, чи зможе Росія протидіяти ATACMS

Україна продовжує наполягати на необхідності передачі нам далекобійних ракет. Зокрема, американських ATACMS, які вганятимуть росіян у паніку.

Ворог боятиметься самої лиш згадки про цей тип озброєння. В ефірі “Ми – Україна” речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що слово “балістика” викликатиме у росіян тривогу, – пише 24 канал.

Україна сподівається на ракетний квартет

Власне, наразі ми маємо на оснащенні британські Storm Shadow і французькі Scalp. Водночас Україна очікує на те, що Німеччина дасть свої TAURUS, а США – ATACMS. На останніх він загострив свою увагу, адже вони балістичні.

Балістику Росія… вони там хизуються, що збивають багато Storm Shadow, чи Scalp, ну, мабуть, так само будуть “робити” і з ATACMS. Це балістика. Навряд російські комплекси зможуть ефективно протидіяти їй, – наголосив Ігнат.

Він додав, що ці ракети можуть бити на відстань 300 кілометрів, а то й більше. А той факт, що ATACMS балістичні, то саме лише слово “балістика” у вухах росіян і російського керівництва викликатиме тривогу.

Зокрема, “шоу імєні Скабєєвої будуть просто переповнені цією інформацією, в “ужасє камєнтірующіх”, що Україна отримала такий тип озброєння.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини