додому Новини У масці свині та з накладним животом: MELOVIN провокаційно з’явився на церемонії...

У масці свині та з накладним животом: MELOVIN провокаційно з’явився на церемонії МУЗВАР

Днями пройшла музична церемонія МУЗВАР. Подію відвідало чимало українських зірок. Втім, одна з найнестандартніших появ належить артисту MELOVIN.

Він прийшов на світський захід в масці свині та з накладним животом. У такий спосіб співак хотів висловити свою громадську позицію та нагадати суспільству про розкрадання депутатами бюджету держави, – пише 24 канал.

Провокаційний вихід MELOVIN

Співак яскраво з’явився на музичній церемонії МУЗВАР, яка відбулася 26 вересня у Києві в Жовтневому палаці. У нестандартний спосіб музикант вирішив привернути увагу громадськості до розкрадання чиновниками коштів, призначених на підтримку української армії. Тож на публічний захід він прийшов у масці свині та в костюмі з накладним животом. Помітним доповненням до його зовнішнього вигляду стала табличка, яку він тримав у руках із написом: “Дайте гроші на ЗСУ, не вистачає на віллу”.

Ніколи не міг подумати, що для того, щоб висловити свою громадянську позицію, мені доведеться втілитись у повсякденний образ тих, хто зараз розкрадає державу та повинен нести пряму відповідальність за смерті наших захисників на фронті та у тилових містах, – зазначив співак.

Він наголосив, що набиті кишені депутатів дорівнюють відібраним життям військових на фронті.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений 𝗠𝗘́𝗟𝗢𝗩𝗜𝗡 🇺🇦 (@melovin_official)

Реакція мережі

Шанувальники висловили підтримку виконавцю. Вони подякували йому за те, що митець скористався нагодою, щоб пролити світло на важливу та бентежну тему для українців.

  • “Це було неочікувано, яскраво і дуже сміливо, а ще дотепно і влучно! Мел, ти крутий. Пишаюсь”;
  • “Геніальний”;
  • “Мел, ти та твої вчинки неймовірні”;
  • “Дуже поважаю вас”;
  • “Це сильно”;
  • “Пишаюся. Ти найкращий”;
  • “Потужне і яскраве втілення важливого меседжу”.
Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини