Годжес присоромив людей, які критикують контрнаступ ЗСУ

Генерал США у відставці Бен Годжес заявив, що критика українського контрнаступу є непрофесійними та марними заявами. Адже ці слова звучать від людей, які критикують “за 8000 кілометрів”.

Відповідну думку колишній командувач Сухопутних сил НАТО в Європі, генерал США у відставці Бен Годжес озвучив під час дискусії у Вашингтоні “Перемога України: блимає жовтий сигнал?”. До речі, російський опозиційний політик Геннадій Гудков заявив, що Путін наказав Шойгу зупинити контрнаступ ЗСУ, бо злякався, що буде прорив, – пише 24 канал

Як Годжес відповів на критику щодо контрнаступу ЗСУ

Генерал США у відставці Бен Годжес заявив, що тим, хто “за 8 000 кілометрів” критикує, як хтось інший заходить на мінні поля і окопи та розміновує їх, повинно бути соромно самим за себе.

Це непрофесійні та марні заяви, – заявив Бен Годжес.

Він також вкотре пояснив, що українцям доводиться проводити контрнаступ без підтримки авіації. Хоча своєю чергою США, Велика Британія чи Німеччина без неї ніколи не посилала б своїх солдатів у бойові дії.

Окрім того, Бен Годжес раніше пояснював, що контрнаступ – це не лише те, що ми бачимо на полі бою. Адже українська армія проводить багатоскладові комплексні операції, працюють спецпризначенці, атакують дрони, відбувається кіберборотьба, Україна виводить з ладу російські радари та ППО, відбуваються інші дії.

Годжес також переконував, що вражаюче українські військові працюють щодо Чорноморського флоту і це створює величезний тиск на російський генштаб.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини