Поки одні вмирають на війні, – сусіди Євгенії Гапчинської гучно веселилися під російські пісні

Відома українська художниця Євгенія Гапчинська поділилася обурливою новиною. Її сусіди гучно слухали музику під час комендантської години. Як виявилось, то були російські пісні.

Не менш обурливим є той факт, що це відбулося у День Державного Прапора. За словами мисткині, вечірка розпочалася близько 9 вечора і з кожною годиною ставала все гучнішою, – пише 24 канал.

Євгенія Гапчинська розповіла про сусідів, які слухали російську музику

З’ясувалось, що святкували чоловіки. Відтак Гапченко не витримала і пішла до них, аби припинити це свавілля. Вона сказала їм: “Поки одні помирають на війні, інші ніяк не навеселяться і не наспіваються російських пісень”.

Це почалося о 21.00. Сусіди гучно увімкнули музику. Гучний сміх, гучні жарти. Весела чоловіча компанія. Стук більярдних куль, вогонь, шашлик. Вечірка ставала все гучніше, гучніше, набирала обертів. О першій годині неймовірно гучно почали звучати російські пісні, і всі чоловіки почали співати разом. Тоді моя витримка закінчилася,
– додала Євгенія.

“Мій чоловік на війні з 24 лютого 22 року. Наш будинок був окупований, розбитий і розграбований. Я залишилась одна з маленькою дитиною, мені довелося самій відбудовувати дім, борг віддавати ще довго. В нас немає дідусів і бабусь. Мені важко дається кожен день і таких як я багато… Скільки ще треба горя нашій державі, щоб припинити це музичне ґв..лтування оточуючих? Скажіть, скільки?”, – обурилася художниця.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Євгенія Гапчинська (@e.gapchinska)

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини