Головний військком Львівщини подав у відставку

У п’ятницю, 18 серпня, Олександр Тіщенко залишив посаду керівника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це він повідомив у Facebook-профілі, пише Твоє Місто.

Від початку війни з 2014 моя служба була насичена важкими викликами, досягненнями та навчанням. Я вдячний командуванню Генерального штабу ЗСУ за довіру та підтримку, керівництву Міністерства оборони України за можливість служити на благо нашої країни, а також усім членам нашої команди ТЦК та СП за успішну співпрацю та відданість справі.

Зазначимо, що у 2022 році Олександр Тіщенко очолив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Ще вчора, 17 серпня, керівник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, підполковник Володимир Фітьо Tvoemisto.tv відмовився коментувати ймовірне звільнення головного війсськома Львівщини Олександра Тіщенка.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський підписав указ із рекомендаціями Ради національної безпеки і оборони України до Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного звільнити всіх обласних військкомів. Про це йдеться на сайті Офісу президента.

РНБО рекомендувала Валерію Залужному ухвалити рішення щодо керівників обласних ТЦК та СП, «припинивши практику їх ротацій».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини