Без батька залишились дев’ятеро дітей: на війні загинув сержант Володимир Кондрат із Болехівщини

На Івано-Франківщині провели в останній путь героїчного захисника України Володимира Кондрата. Воїн став на захист рідної країни від російських окупантів, залишивши вдома дев’ятьох дітей. Тепер вони залишились сиротами.

Прощання з Героєм відбулося у його рідному селищі Бубнище 3 серпня. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Болехівської міської ради, – пише OBOZREVATEL.

Старший сержант Володимир Кондрат загинув 27 липня на сході України, де точаться важкі бої. Свій останній бій він прийняв у районі населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області. Внаслідок артилерійських обстрілів боєць загинув від ран, несумісних із життям.

Брат та син загиблого Героя також захищають українську землю від російських загарбників.

“Поховали захисника на цвинтарі в селі Бубнище поряд з іншими полеглими бійцями. Опустили труну до місця відпочинку під звучання Державного гімну України та триразові постріли, як належить Герою”, – йдеться у повідомленні.

Попрощатися з українським воїном прийшли його велика родина, друзі, знайомі, односельці, мешканці ближніх сіл, побратими по службі та всі, хто його поважав.

У міськраді зазначили, що Володимир мав багато планів та ідей на майбутнє. Він мріяв виховати, а потім одружити дочок та синів, дочекатися онуків та взяти їх на руки.

“Тепер ця сім’я змушена вчитися жити по-новому, адже безжальна війна забрала найцінніше – батька, чоловіка, сина, брата, надійне плече підтримки”, – сказали автори повідомлення.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини