Морпіх Михайло Діанов заінтригував фото з Кевіном Костнером, який “приїхав” до України

Захисник “Азовсталі” виклав несподіваний кадр.

У Мережі розлетілися чутки, що відомий голлівудський актор Кевін Костнер приїхав до України з несподіваним візитом, – пише ТСН.

Про приїзд зірки буцімто повідомив захисник “Азовсталі”, морпіх Михайло Діанов. На своїй сторінці в Instagram він поділився усміхненою світлиною разом, зробленою у Києві.

“Впізнаєте?” – підписав фото Діанов.

У коментарях користувачі Мережі одразу написали про те, що впізнали поруч із захисником зірку фільму “Охоронець”. У відповідь на здогадки підписників Діанов також підтвердив, що зустрівся з Костнером.

Втім, пізніше в коментарі ТСН Діанов спростував новину про візит актора. Виявилося, що в такий спосіб військовий вирішив розіграти Мережу, а на фото поруч із ним насправді його друг, який неабияк схожий на голлівудську зірку.

Кевін Костнер / © Associated Press

Зазначимо, що Кевін Костнер ще на початку повномасштабної війни підтримав Україну та засудив криваву політику росії.

“Те, що відбувається зараз – це катастрофа, це ганебно, і я сподіваюся, що лідери в усьому світі еволюціонують. На жаль, їм доведеться еволюціонувати просто зараз. Їм доведеться відповідати тому, що відбувається зараз, і нам потрібно пройти повз такий тип лідерства”, – сказав тоді актор.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини