“Будуть хороші новини”: Арестович здивував прогнозом щодо контрнаступу ЗСУ

ЗСУ вирішують завдання, яке мало хто може із сучасних армій вирішити, каже Олексій Арестович.
За оцінками американських військових аналітиків, після введення в бій основних українських сил, ситуація на фронті різко може змінитися, заявив колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович, пише glavred.net

“Вони (окупанти РФ, – ред.) ж визнали, що ми не ввели значну частину своїх сил, тому що не створили умови для їх застосування. Ці умови створюються бригадами першої лінії, зараз відбувається формуюча операція, якщо говорити натовською військовою мовою. Наші формують умови для введення в бій головних сил”, – пояснив він в ефірі у Марка Фейгіна.

Співрозмовник звернув увагу на те, що в результаті ударів по позиціях РФ на фронті співвідношення втрат на сьогодні на користь України.

“Це рідко буває для наступаючої сторони – вона зазвичай за класикою зазнає більших втрат. Тому ми вирішуємо завдання, яке мало хто може з сучасних армій вирішити. Може бути тільки армія США і то в даних конкретних умовах у них були б великі проблеми. Росіяни зазнають втрат, ці втрати накопичуються і одного разу вони проваляться – тоді настане час введення в бій нових сил, ми акуратно це зробимо, скоро будуть хороші новини”, — додав Арестович.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини