У Львові британські аграрії передали військовим позашляховики

Сьогодні, 16 липня, британські фермери привезли до Львова 14 пікапів та мобільний стоматологічний кабінет для українських захисників.

Їх передали військовим Повітряного командування “Захід” та кільком бригадам ЗСУ. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, пише Суспільне.

Автомобілі благодійники завантажили гуманітарним медичним вантажем – медикаментами, турнікетами та кровоспинними засобами. Співкоординатор акції Діармід Джонстон каже, британці розуміють, якою важливою є боротьба українського народу.

“Ми дякуємо Збройним Силам України і усім, хто захищає Україну. Ми розуміємо вашу боротьбу – ви захищаєте свої сім’ї, своїх дітей. Ви воюєте за весь демократичний світ, і за нас також. Це дуже цінно і важливо для нас. Дякуємо вам! Головне – не зупинятися і продовжувати боротися до здобуття перемоги. Ми повертаємося додому, де ще більше розповідатимемо всім про необхідність підтримувати вас”, – говорить чоловік.

Частина благодійників приїхала особисто, щоб передати авто військовим. Серед них і Джонатан Міллс. Він купив для ЗСУ вже другу машину.

Проєкт “Pickups for Peace” започаткував британський аграрій Марк Лерд, який з 2014 року допомагає Україні. Загалом для українських військових у межах проєкту передали вже майже 150 автівок.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини