“Ніхто не хоче помирати. Але люди йдуть і захищають” – Бурмака відреагувала на слова Винника і Кошового про те, що вони не призначені для війни

Українська співачка Марія Бурмака розкритикувала слова актора студії “Квартал 95” Євгена Кошового та українського співака Олега Винника про те, що вони не призначені для війни, тож не пішли захищати Україну після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну.

Свою думку артистка висловила в інтерв’ю, яке 13 липня вийшло на YouTube-каналі української журналістки Аліни Доротюк, – пише інтернет-видання “Гордон“.

“Треба, щоб усі розуміли, що немає спеціальних людей, яких готували до війни. Ідуть хлопці, яким, здавалося б, – та де йому воювати? Він навіть не служив! Хлопці з поганим зором в окулярах, які пішли самі. Який вояка з Віталіка Козловського, якого призвали у військо, і тим не менш. Це абсолютно хибне уявлення, що хтось призначений для війни, а хтось – ні. Усі сини своїх матерів, які їх люблять і які у глибині душі не хочуть, щоб вони воювали. І ніхто не хоче помирати. Але люди йдуть і захищають Батьківщину”, – заявила співачка.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини