Бійка у Львові: військкомат з’ясовує, хто та навіщо облив рідиною та надавав стусанів цивільному (відео)

До поліції ніхто із учасників вуличного інциденту не звертався.

В Україні стався черговий вуличний інцидент цивільного чоловіка з людьми у військовій формі. Так, днями в соцмережах було поширене відео, автор якого стверджує, що подія мала місце у Львові, пише ТСН

На відеозапису можна побачити, що двоє чоловіків у військовій формі спілкуються з цивільним. В один з моментів один з тих, хто був у військовій формі, облив з пляшки якоюсь рідиною обличчя цивільному.

Останній вигукнув на адресу кривдника низку образ: “Ти дегенерат, чмо, б*дь, позорище ти кончене”.

Після цього до цивільного підійшов інший чоловік у військовій формі та вдарив його в обличчя, той намагався нанести удар у відповідь, зав’язалась бійка. Чоловіка у цивільному скрутили, але через мить відпустили.

Через декілька годин після того, як відео з’явилось в соцмережах, на нього відреагував Львівський обласний ТЦК (військкомат – Ред.). Можливо, через те, що людьми у військовій формі могли бути представники військкомату, які роздавали повістки.

“Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює всі необхідні заходи для встановлення обставин, що склались”, – повідомили в ТЦК.

Своєю чергою, речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська в коментарі для ТСН.ua повідомила, що до опівдня 13 липня ніхто з учасників конфлікту до поліції не звертався.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини