“Ходили з Подоляком “красти” вино у Тимошенка” – Арахамія про дні в бункері президента

Давид Арахамія пригадав про дні у бункері президента після початку повномасштабного вторгнення.

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія розповів, який вигляд має президентський бункер та як там проходили перші дні повномасштабного вторгнення.

Як повідомляє ТСН, про це він розповів у проєкті “Української правди”.

“Так виглядає, чесно кажучи, як у фільмі “Сталкер”. Можливо, хтось був у Первомайську в музеї ракетних військ, там, де стратегічна ядерна зброя стояла колись, “Сатана” і таке інше. Там є спуск до ракетної шахти. От це десь такий же самий експірієнс”, – пригадав він.

Найвигідніші умови, за його словами, були у радника голови офісу президента Михайла Подоляка, який зайняв кімнату голови Ради Руслана Стефанчука. Він також розповів, як разом з Подоляком “крав” вино у Кирила Тимошенка.

“А потім ми з Подоляком згадали, що в Кирила Тимошенка (ексзаступник глави ОП – ред.) в кабінеті був холодильник з вином гарним. І пішли його “грабувати”. Вночі це було. Я тоді побачив, як виглядає будівля ОП вночі, коли там прожектори…Ну це в такому хорор-фільмі наче, знаєте? Все завалено мішками з піском. Ми пробирались, наступили на якогось нацгвардійця, потім вибачались. Бо всі коридори, вони ж були без світла, і ми там з цими ліхтариками з телефонів пробиралися…Я пам’ятаю, це найсмачніше вино було. Ну, коли ти сидиш на нервах і немає нічого такого, і потім ми знайшли це вино. І було свято таке маленьке”, – пригадав Давид Арахамія.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини