Решетнік став на захист дружини, яку різко розкритикували у Мережі через поїздку на концерт Бейонсе

Допис ведучого ще більше обурив користувачів.

Телеведучий Григорій Решетнік та його дружина Христина опинилися в епіцентрі скандалу після того, як показали кадри з концерту попзірки Бейонсе, пише ТСН

Днями подружжя побувало у Варшаві на виступі американської співачки, адже це була давня мрія Христини. Щасливим відео з концерту дружина ведучого поділилася у своєму Instagram, чим викликала неабияку хвилю гнівних коментарів на свою адресу.

У коментарях користувачі Мережі обурилися тим, що під час повномасштабної війни в Україні зіркова родина веселиться за кордоном та публікує подібний контент.

  • Як вам не соромно? В Україні в цей час гинуть люди!
  • Ходіть на концерти, відволікайтесь, але просто не викладайте у соцмережі!
  • Батьку трьох дітей дають дозвіл виїхати, щоб відвідати концерт?
  • В такі дні, коли вбили дітей і дорослих в Краматорську, якось дичиною тягне виставляти таке!

Решетнік не став мовчати та заступився за свою кохану у Мережі. Ведучий присвятив допис дружині, в якому написав, що вона заслужила на здійснення своєї мрії, а він не дасть її образити.

“Моя Королева! Я щасливий, що вдалося здійснити твою мрію та подарувати тобі рідкісні миті радості. Адже ти гідна цього, як ніхто інший. Твоя витривалість, сміливість, чесність, порядність, працездатність і відданість рідній країні – захоплюють і закохують у тебе ще більше рідних, шанувальників. Продовжуй бути відкритою, працювати, створювати, жити, надихаючи оточуючих. Люблю тебе! І завжди пам’ятай, що доки я поруч – тебе ніхто не образить, а якщо спробує… ми щось придумаємо”, – написав Решетнік.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини